DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE…

S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATAFİ’ mizle ve Rize İkizdere Anzer Ballı köyümüzle uzaktan ve yakından alakası olmayan şahısların bizler adına Anzer balı pazarladıklarını görmekteyiz. Lütfen ürünlerinizi alırken kooperatifimize ait olup olmadığını, ürün üzerinde bulunan kooperatifimizin logosunu ve markamızın olup olmadığını mutlaka sorunuz. şüpheye düştüğünüz durumlarda lütfen telefon numaralarımızdan bizleri arayınız.. Unutulmasın ki Kooperatif dışında HACETTEPE UNİVERSİTESİ BİREYSEL ŞAHISLARA ve ÖZEL FİRMALARA Anzer balı Tahlili yapmamaktadır. Anzer Balının Satış yetkisi kooperatife aittir, Ürünlerimizi ...Rizedeki satış yerimiz olan S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATİFİMİZDEN İnternet üzerinden ise..

http://www.anzerbali.com.tr
ve
http://www.anzerbali.com

sitelerimiz üzerinden yapmaktayız. Her hangi bir şahis firmaya ürün satış yetkisi vermemekteyiz..
Muhtarlığımızın aldığı kararla, köyümüze dışarıdan yabancı arı kovanı girmesi yasaklanmıştır.
ANZER BALININ TAHLİL YERİ SADECE HACETTEPE UNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BÖLÜMÜDÜR.

Diğer universite ve Bal analiz labaratuvarları Anzer Balının Tahlillerini yapamamaktadırlar. Çünkü Anzer Florasını sadece Hacettepe üniversitesi incelemiştir.

Anzere ÖZEL endemik bitkilerin örnekleri sadece bu üniversitede bulunmaktadır.
HACETTEPE UNİVERSİTESİ Anzer Kooperatifleri dışında bireysel firmalara, ve şahıslara Anzer balı Tahlili yapmamaktadır…
Üreticiler ürettikleri Anzer Ballarını kooperatife vermektedirler.

Aşağıda bulunan firmalar..

WWW.BALDUDAK.COM.TR

WWW.ANZERBALİSATİSİ.NET

...gibi şahıs firmalardan almış olduğunuz Ballar HACETTEPE TAHLİLİ OLMAYAN BALLARDIR .
S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI

Anzer Çayi Nasil kullanilir.

Anzer Çayi kullanma talimati

Anzer Çayi nasil kullanilir.. Anzer çayının hazırlanması özel bir ihtimam gerektirmekte olup, yanlış demleme yöntemleri çayın kalitesini bozmaktadır.

Anzer çayının kaynatılarak demlenmesi, uçucu yağın buharla birlikte uçmasına ve bitkideki acı maddelerin çaya geçmesine neden olmaktadır.

En güzel damak tadı ve faydanın sağlanması için, kaynatılmış sıcak suyun içerisine bir tutam Anzer çayı atılmalı, cezvenin kapağı kapatılmalı ve 5-10 dakika demlenmeye bırakılmalıdır. Bardağa süzülen, altın sarısı rengindeki Anzer çayı, ılık olarak içilmeli ve demlemede kullanılan çiçekler bir daha kullanılmamalıdır.

 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.