x

ÖNEMLİ DUYURU

78489507-19EF-406F-961C-CCEDA5E64529.jpeg (60 KB)
Coğrafi Tescilli ZORUNLU AMBLEM

S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATİFİ ANZER BALI Turkpatent Kurumunda 2014/05332 Numara ile

Marka Olarak Kooperatifimizin Tescilli Markasıdır.

Kooperatifimizin Markasını Taklit Eden kişilerle ilgili Yasal İşlem başlatılmıştır.


Hacettepe Universitesi Sadece Coğrafi Tescilli ANZER BALI ibareli Ürünlerin Tahlilini yapmaktadır,

Coğrafi Tescilli Ürünlerde MENŞE AMBLEMİ ve ANZER BALI İbaresi bulunması Zorunludur,


ANZER BALI  İBARESİ OLMAYAN ÜRÜNLER, ANZER FLORASINA UYGUNLUĞU BELİRLENMEMİŞ,

HACETTPE UNİVERİSTESİNDE  TAHLİLLERİ YAPILMAMIŞ , COĞRAFİ MENŞEİ BELLİ OLMAYAN ÜRÜNLERDİR


Coğrafi Tescilli Anzer Balı Tahlillerini EGE UNİVERSİTESİ ARGEFAR Yapmamaktadır.

LÜTFEN HAKİKİ GERÇEK  ANZER BALI  ALINIZ 

COĞRAFİ ANZER BALI DENİLEREK  KANDIRILMAYINIZ..

Hakiki ve Gerçek Anzer Balını

Aşağıdaki Sitelerimizden ve Kooperatifimizden Güvenle  Alabilirsiniz.

www.anzerbali.com

www.anzerbali.com.tr

www.anzerbalikooperatifi.com

S.S. ANZER BALLIKÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 
BAŞKANLIĞI 

Anzer Çayi Nasil kullanilir

Anzer Çayi kullanma talimati


Anzer Çayi nasil kullanilir.. Anzer çayının hazırlanması özel bir ihtimam gerektirmekte olup, yanlış demleme yöntemleri çayın kalitesini bozmaktadır.

Anzer çayının kaynatılarak demlenmesi, uçucu yağın buharla birlikte uçmasına ve bitkideki acı maddelerin çaya geçmesine neden olmaktadır.

En güzel damak tadı ve faydanın sağlanması için, kaynatılmış sıcak suyun içerisine bir tutam Anzer çayı atılmalı, cezvenin kapağı kapatılmalı ve 5-10 dakika demlenmeye bırakılmalıdır. Bardağa süzülen, altın sarısı rengindeki Anzer çayı, ılık olarak içilmeli ve demlemede kullanılan çiçekler bir daha kullanılmamalıdır.

 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.