DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE…

S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATAFİ’ mizle ve Rize İkizdere Anzer Ballı köyümüzle uzaktan ve yakından alakası olmayan şahısların bizler adına Anzer balı pazarladıklarını görmekteyiz. Lütfen ürünlerinizi alırken kooperatifimize ait olup olmadığını, ürün üzerinde bulunan kooperatifimizin logosunu ve markamızın olup olmadığını mutlaka sorunuz. şüpheye düştüğünüz durumlarda lütfen telefon numaralarımızdan bizleri arayınız.. 

Unutulmasın ki Kooperatif dışında HACETTEPE UNİVERSİTESİ BİREYSEL ŞAHISLARA ve ÖZEL FİRMALARA Anzer balı Tahlili yapmamaktadır.
Anzer Balının Satış yetkisi KOOPERATİFE AİTTİR, Ürünlerimizi ...Rizedeki satış yerimiz olan S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATİFİMİZDEN 

İnternet üzerinden ise..  
https://www.anzerbali.com.tr ve  https://www.anzerbali.com  üzerinden güvenle alabilirsiniz....

 Diğer universite ve Bal analiz labaratuvarları Anzer Balının Tahlillerini yapamamaktadırlar. Çünkü Anzer Florasını sadece Hacettepe üniversitesi incelemiştir.
Anzere ÖZEL endemik bitkilerin örnekleri sadece bu üniversitede bulunmaktadır.

HACETTEPE UNİVERSİTESİ Anzer Kooperatifi  dışında Bireysel ve özel firmalara,  Anzer balı Tahlili  Kesin ve Kesinlikle yapmamaktadır…

Üreticiler ürettikleri Anzer Ballarını kooperatife vermektedirler.

Herhangi bir  özel firmaya  Anzer Balı satış  yetkisi  verilmemiştir..

Aşağıda bulunan firmalar gibi....

şahis  firmalardan almış olduğunuz Ballar HACETTEPE TAHLİLİ OLMAYAN BALLARDIR  S.S. ANZER BALLIKÖYÜ KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI



Anzer Balı  Nedir ?


Anzer Balı Türkiye'de Rizenin İkizdere ilçesi Balliköy Anzer Yaylası 'nda üretilen ve Dünyada eşi emsali bulunmayan kır çiçek flora örtüsüne sahip olan, İngiliz,Alman botanikçilerin yaptığı araştırmalarda 450-500 çeşit çiçek bulunan, bunların içinde 80-90 tane endemik çiçek yalnız Anzer Ballıköy de yetişmekte ve bu çiçeklerden arıların topladığı bal dertlere deva hastalıklara şifa dünyaca ünlü Anzer Ballıköyü Anzer çiçek balıdır.

Anzer_balı_-_polen

Anzer yaylasi'n da bal üretimi Haziran ayinin ilk haftasıyla birlikte kısmen karlı bölgelerde kardelenlerle birlikte bahara ve yeşilliğe ilk adımını atan Anzer, müthiş güzelliğini haziranla başlayıp temmuzda zirveye taşıyıp ağustosta tamamlar.

Anzer Yaylasi 'nda İklim şartlarına bağlı olarak ağustosun birinci yada ikinci haftasında sağılma (hasat edilme) denilen işlemle ballar kovanlardan alınır.

Hava şartlarının etkisine, çayırların (çimenlerin) erken biçilmesine bağlı olarak bal üretim miktarı değişkenlik arz etmektedir. Anzer yaylasi 'nda Anzer bali Çok az, hatta hiç olmadığı yıllar olmuştur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.